Sådan vælger du den bedste hovedpude til dit barn

En god nattesøvn er vigtig for dit barn. Det gør at dit barn er frisk og veludhvilet næste dag, og er klar på dagen i børnehaven eller i skolen. Der findes at hav af hovedpuder, og derfor kan det være svært at finde ud af hvilken pude, der vil være bedst for dit barn. Så er du lidt i tvivl om hvilken hovedpude du skal købe? Så kommer der her lidt om juniorhovedpude til børn.

Hvorfor vælge en juniorhovedpude?

En juniorhovedpude er ideel for børn i alderen 2-6 år, eftersom barnet har brug for støtte til nakken. Hvis dit barn er yngre end 2 år, skal du have fat i en babypude i stedet for. Man anbefaler at tykkelsen på puden er ca. 100 g. fyld, så hvis barnet ligger på ryggen, er puden stadig lav. En hovedpude skal være behagelig at sove på, derfor er det også vigtigt at vælge en, i god kvalitet. Som forældre ønsker man selvfølgelig det bedste for ens børn, derfor kan du vælge en allergivenlig og økologisk hovedpude til dit barn. En god egenskab er også, hvis hovedpuden er temperaturregulerende. Juniorhovedpude til børn kan fås med kapok, som opfylder alle disse kvaliteter.

Hvor kan de købes?

Juniorhovedpude til børn kan købes på nettet og i diverse butikker. Der findes et stort udvalg, så det kan være en god ide at starte med at surfe lidt rundt på nettet, for at se hvilken hovedpuder, der kan passe til dit barn. De findes også i forskellige prisklasser, så du kan finde en, der passer til dit budget. Hvis du også skal have en juniordyne med i købet, findes de også på de fleste hjemmesider, samt butikker, der forhandler juniorhovedpuder. Hvis dit barn er højere end 90 cm, kan det være en god ide at skifte til juniordyne.