Sådan får du styr på din babys klædeskab

Det kan være svært at styre sig, når det kommer til at købe baby tøj til den lille ny i familien. Men i og med at en baby vokser meget hurtigt, kan klædeskabet på ingen tid komme til at bugne med tøj. Så hvordan får du styr på din babys klædeskab? Læs med videre her og find flere gode råd til at få styr på din babys klædeskab.

Tips til at ordne babyens klædeskab

Først og fremmest skal du tage alt tøjet ud af klædeskabet og lægge det på gulvet eller et andet sted, hvor der er plads til det. Efter at du har gjort dette, skal du i gang med at dele tøjet op i forskellige bunker. 

Du kan lave en bunke med tøj, der skal gemmes. Derudover bør du lave bunker med tøj, der skal smides væk, doneres eller gives til andre i familien eller vennekredsen. Når du har gjort dette, er du allerede godt på vej til at få styr på tøjet i klædeskabet. 

Nu skal du fjerne de bunker, der ikke skal ind i klædeskabet igen. Læg tøjet i poser og skriv eventuelt på dem, om tøjet skal afleveres til en genbrugsbutik, hvilke personer babytøjet skal gives videre til og så videre.

Til allersidst skal du lægge tøjet på plads. Sørg for at der er et system i forhold til, hvordan du lægger tøjet. Det kan være, at du inddeler tøjet efter farve, beklædningsgenstand, mærke eller lignende. Det kommer an på, hvad der er nemmest for dig, når du skal finde tøj frem til din baby.