Klæd dit barn godt på til vinteren

De kolde måneder er på vej og derfor er det vigtigt, at du får klædt dit barn godt på til leg og sjov udenfor. Ellers kan du hurtigt stå med et snottet og forkølet barn, og det vil vi alle helst undgå, ikke sandt? I denne oversigt får du et indblik i, hvordan du bedst klæder dit barn varmt på, så kulde og forkølelse holdes ude, men så der stadig er plads til sjov og ballade.

Flyverdragten

En god flyverdragt er nok det bedste stykke varme vintertøj, du kan iklæde dit barn. En ting er den naturligvis holder dit barn varm, selv når temperaturen kommer omkring de 0 grader og vandpytterne betyder at fryse til is. En anden stor fordel er, at flyverdragten er i et stykke, så der er ikke en masse separate lag tøj, som tager 100 år at iklæde et barn. Det er blot et enkelt stykke tøj som barnet smutter i inden han eller hun bevæger sig ud. Det er alt i alt en nemmere løsning både for dig og for dit barn. Vinteren er kold, men også våd med sne, slud og vandpytter, så derfor er det også en god idé at finde en flyverdragt, som både er varm og vandtæt.

Huer og vanter

Huer og vanter skal der til. Hvilke modeller I går med, kommer mest an på barnets præferencer og graden af varme de giver. Luffer er en god mellemvej til hænderne, da de er varmere end vanter med individuelle fingre, men samtidig giver dit barn mulighed for at gribe ting.

Det rigtige fodtøj

Vinterstøvler er altid et solidt valg til vinteren. Men husk på, at det ikke kun er koldt udenfor. Det er også vådt. Derfor er det en god idé at finde vandtætte sko, som kan klare en hoppetur eller to i børnehavens vandpytter.