4 kreative ting du kan lave med dit barn

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave med dit barn, og vil du gerne lave noget kreativt? Så skal du læse med videre her. Her finder du nemlig flere gode forslag til, hvad dig og dit barn kan lave sammen, hvis I trænger til at lade kreativiteten få frit løb.

Kreative aktiviteter sammen med dit barn

  • Tegne – Har I farveblyanter, tuscher og papir i hjemmet, så kan du have en tegnedag med dit barn. I kan tegne et væld af forskellige ting, hvorefter I kan kigge på jeres tegninger sammen. Det er en afslappende og skøn aktivitet for både børn og voksne.
  • Male – Foretrækker dig og dit barn at male i stedet for at tegne, så er det bare med at finde maling og lærreder frem. Det er en god idé at dække bordet med aviser, så det ikke bliver fyldt med maling. Har I ikke nogen lærreder derhjemme, kan I ydermere vælge at male på sten.
  • Lave figurer af modellervoks – Modellervoks er helt perfekt, hvis dig og dit barn gerne vil være kreative. Med modellervoks kan I lave utallige sjove og spændende ting, så det er bare med at komme i gang. Når I er færdige, kan I ødelægge figurerne, eller I kan gemme dem.
  • Lav smykker af perler – Har I en masse perler i hjemmet, kan I give jer i kast med at lave smykker af perler. Det kan være alt lige fra en halskæde til et armbånd. Det kan også være, at I synes, at det er sjovere at lave perleplader.